Серпень 15

Яєчня “По-італійськи”

Італійська яєчня – це просто яйця з непростим і соковитим гарніром.

Якщо по-італійськи, означає з чим-небудь споконвічно італійським.

З піцою, різотто, Чіччоліною?

Ні, тільки зі спагеті.

Отже, відвари потрібну кількість (див. нижче) якісних спагетті. Нагадую, спагетті варяться виключно в підсоленій воді. Потім злий цю воду, а спагеттіни порубай ножем, щоб вийшли шматочки довжиною близько 1 см. І на пару хвилин відклади в сторону.

Поки макаронна заготівля відпочиває, підсмаж яєчню. Роби її на свій смак, але постарайся, щоб це було щось середнє між “класичною” яєчнею та омлетом. Готову яєчню переклади у велику тарілку.

Розтопи на сковорідці вершкове масло, насип дрібно нарізані помідори і трохи просмаж їх. Потім додай спагетті, вершки і тертий сир. Всю цю «кашу», помішуючи, потрібно обсмажити протягом 2-3 хвилин, а потім викласти прямо в остигаючу яєчню.

Все, можна подавати на стіл. А якщо його немає, то нести прямо до телевізора і «затоптати» там з чорним хлібом.

Інгредієнти (на 1 порцію)

Яйце – 2 шт.

Масло вершкове – 40 г

Вершки або молоко – 30 г

Спагеті – 30 г

Помідори – 20 г

Сир тертий – 30 г

Сіль – на власний розсуд


Позначки:,
Copyright Pingv.in.ua 2015-2017. All rights reserved.

Оприлюднено 15.08.2011 pingv.in.ua в категоріі "Калейдоскоп

Залишити відповідь

ввійти на сайт через 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code