Вересень 2

Суботній сніданок: Омлет з вином

Ароматний омлет з білим вином і абсолютно «безпечним» часником.

Перш за все розберися з часником. Як ти помітиш, його в даному рецепті аж 3 зубки – доза, яка може звалити з ніг будь-якого, хто буде спускатися з тобою в ліфті або нестися по вибоїнах рідного міста в переповненій маршрутці.

Отже, щоб уникнути цих марних жертв, але все-таки насолодитися оригінальним рецептом Omelette aux vins (так він зветься по-французьки), налий в каструльку трохи води, щедрою рукою посоли її і доведи до кипіння.

Кинь в окріп очищені зубчики і відвари їх на невеликому вогнику протягом 2 хвилин. Потім дістань, дуже-дуже дрібненько наріж, а ще краще розчави улюбленою зброєю радянських домогосподарок – «часникодавою» (така, з дірочками, нею ще колють горіхи).

Всю цю подрібнену масу кидай на сковорідку, на якій ти до цього часу, напевно, встиг розтопити ложку вершкового масла. Гасити часник доведеться недовго – хвилин 3-4. Але не забувай помішувати, а під кінець видавити на нього сік половинки лимона.

Після цієї захоплюючої операції відсунь сковорідку убік і приступай до найголовнішого – омлету з вином (якщо ти ще не забув, ти збирався поснідати).

Розбий в миску яйця і додай туди ж чарку сухого білого вина. Збий цю суміш, вилий у термостійку посудину і засунь в мікрохвильовку на 2 хвилини – на повну потужність.

Якщо результат тебе задовольнив (якщо ні – тоді додай ще секунд 30), то діставай, викладай зверху часникове пюре з пательні і зверни в акуратний рулет. Для вірності можеш розрізати його навпіл і кожну порцію скріпити шпажкою або зубочисткою.

Інгредієнти

  • Яйця – 4 шт.
  • Часник – 3 зубки
  • Біле сухе вино – 50 г
  • Сік половинки лимона
  • Масло вершкове – 2 столові ложки
  • Сіль – на смак, проте не економлячи

Приємного смаку!

Ароматний омлет з білим вином і абсолютно «безпечним» часником.
Вино додасть омлету вид хмільний пишності
Вино додасть омлету вид хмільний пишності / shutterstock.com
Перш за все розберися з часником. Як ти помітив, його в даному рецепті аж 3 зубки – доза, яка може звалити з ніг будь-якого, хто буде спускатися з тобою в ліфті або нестися по вибоїнах рідного міста в переповненій маршрутці.Отже, щоб уникнути цих марних жертв, але все-таки насолодитися оригінальним рецептом Omelette aux vins (так він зветься по-французьки), налий в каструльку трохи води, щедрою рукою посоли її і доведи до кипіння.

Кинь в окріп очищені зубчики і відвари їх на невеликому вогнику протягом 2 хвилин. Потім дістань, сверхмелко наріж, а ще краще розчави улюбленою зброєю радянських домогосподарок – «часниковою Давилка» (така, з дірочками, нею ще колють горіхи).

Всю цю подрібнену масу кидай на сковорідку, на якій ти до цього часу, напевно, встиг розтопити ложку вершкового масло. Гасити часник доведеться недовго – хвилин 3-4. Але не забувай помішувати, а під кінець видавити на нього сік половинки лимона.

Після цієї захоплюючої операції відсунь сковорідку убік і приступай до найголовнішого – омлету з вином (якщо ти ще не забув, ніж збирався поснідати).

Розбий в миску яйця і даси туди ж чарку сухого білого вина (підійде звичайний ординарний Рислінг, Шардоне тощо). Збий цю суміш, вилий у термостійку посудину і засунь в мікрохвильовку на 2 хвилини – на повну потужність.

Якщо результат тебе задовольнив (нема – тоді додай ще секунд 30), то діставай, викладай зверху часникове пюре з пательні і зверни в акуратний рулет. Для вірності можеш розрізати його навпіл і кожну порцію скріпити шпажкою або зубочисткою.

Інгредієнти

* Яйця – 4 шт.
* Часник – 3 зубки
* Біле сухе вино – 50 г
* Сік половинки лимона
* Масло вершкове – 2 столові ложки
* Сіль – не економлячи
Ароматний омлет з білим вином і абсолютно «безпечним» часником.Вино додасть омлету вид хмільний пишності

Вино додасть омлету вид хмільний пишності / shutterstock.com

 

Перш за все розберися з часником. Як ти помітив, його в даному рецепті аж 3 зубки – доза, яка може звалити з ніг будь-якого, хто буде спускатися з тобою в ліфті або нестися по вибоїнах рідного міста в переповненій маршрутці.

 

Отже, щоб уникнути цих марних жертв, але все-таки насолодитися оригінальним рецептом Omelette aux vins (так він зветься по-французьки), налий в каструльку трохи води, щедрою рукою посоли її і доведи до кипіння.

 

Кинь в окріп очищені зубчики і відвари їх на невеликому вогнику протягом 2 хвилин. Потім дістань, сверхмелко наріж, а ще краще розчави улюбленою зброєю радянських домогосподарок – «часниковою Давилка» (така, з дірочками, нею ще колють горіхи).

 

Всю цю подрібнену масу кидай на сковорідку, на якій ти до цього часу, напевно, встиг розтопити ложку вершкового масло. Гасити часник доведеться недовго – хвилин 3-4. Але не забувай помішувати, а під кінець видавити на нього сік половинки лимона.

 

Після цієї захоплюючої операції відсунь сковорідку убік і приступай до найголовнішого – омлету з вином (якщо ти ще не забув, ніж збирався поснідати).

 

Розбий в миску яйця і даси туди ж чарку сухого білого вина (підійде звичайний ординарний Рислінг, Шардоне тощо). Збий цю суміш, вилий у термостійку посудину і засунь в мікрохвильовку на 2 хвилини – на повну потужність.

 

Якщо результат тебе задовольнив (нема – тоді додай ще секунд 30), то діставай, викладай зверху часникове пюре з пательні і зверни в акуратний рулет. Для вірності можеш розрізати його навпіл і кожну порцію скріпити шпажкою або зубочисткою.

 

Інгредієнти

 

* Яйця – 4 шт.

* Часник – 3 зубки

* Біле сухе вино – 50 г

* Сік половинки лимона

* Масло вершкове – 2 столові ложки

* Сіль – не економлячи


Позначки:,
Copyright Pingv.in.ua 2015-2017. All rights reserved.

Оприлюднено 02.09.2011 pingv.in.ua в категоріі "Калейдоскоп

Залишити відповідь

ввійти на сайт через 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code